Wat te verwachten?

Wij maken onderscheid uit twee type zolen:

  1. Dagelijkse zolen:    Deze zolen draagt u altijd tijdens de dagelijkse bezigheden
  2. Sportzolen:              Deze draagt u altijd tijdens intensieve (sport)inspanningen

 

In beide gevallen haalt u het basiszooltje dat in de schoen zit eruit en vervangt deze door de dagelijkse of de sportzool. De eerste 7 tot 10 dagen kunt u wat last krijgen van spierpijn (kuiten, hamstrings, onderrug). Dit komt omdat de stand van het lichaam verandert en de gewrichtsvlakken, banden en spieren anders belast worden dan ze normaal gewend zijn. Het kan zijn dat u het dragen van de zolen de eerste dagen als onprettig ervaart. Na een week zal het beter aanvoelen. Ervaart u tijdens het inlopen hevige reactie, dan kunt u de draagtijd opbouwen naar twee uur per dag, vier uur per dag, zes uur per dag, etc.

U heeft zes maanden service. Indien u niet tevreden bent, of uw klachten zijn nog niet verdwenen, dan mag u terugkomen en passen wij de zolen kosteloos aan.

Onderhouden van de zolen

Indien de zolen nat zijn geworden, is dat geen probleem. Maar leg ze niet op een warmtebron, want de zolen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal en zijn door warmte vervormbaar. U mag de zolen af doen met een vochtige doek of een nat sponsje, maar stop ze niet in de wasmachine.

Mocht u nog vragen hebben over het onderhouden van de zolen, neem dan gerust contact met ons op.

Download de PDF wat u kunt verwachten.