Ons Team

Melvin Alvares
Praktijkeigenaar
Managen van de praktijk met inmiddels vijf gedreven collega’s. Daarnaast staat Melvin garant voor een goed servicebeleid. Ook is hij verantwoordelijk voor het modelleren van de zolen in ons CAD CAM systeem.
Serge van Hout
Podotherapeut
Specialist op het gebied van de voet en de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Ook heeft Serge de cursus manuele therapie voet/enkel gevolgd.
Daarnaast is Serge gespecialiseerd in het verzorgen van voetbehandelingen. Deze zijn nodig bij klachten als ingegroeide teennagels, terugkerende likdoorns en overmatige eeltvorming. Serge heeft zitting in de praktijken in Veghel, ’s-Hertogenbosch en Druten
Belinda Alvares
Praktijkassistente
Eerste aanspreekpunt op de praktijk. Zowel telefonisch, als bij de receptie als u voor de eerste afspraak komt. Verder is Belinda verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die niet bij het takenpakket van de podotherapeut behoren, zoals het beantwoorden van de telefoon, inplannen van afspraken van patiënten, maar ook de roosterplanning voor de therapeuten en de administratieve afhandelingen van alle voorkomende activiteiten die behoren bij een podotherapiepraktijk.