Prijzen

Let op! Prijswijziging per 1 september 2016

PodoMed Veghel

1e bezoek Consult + Onderzoek € 100,00
Herhalingsconsult € 35,00
Verzuimconsult € 17,50
Inlegzolen (Dagelijks/Sport) per paar € 140,00*
Kinderen:
Inlegzolen kinderen € 140,00*
Verlengen kinderzolen (tot max 2 groeimaten verschil, tot een leeftijd van 16 jaar) € 70,00*
Consult verlengservice (kinderzolen) € 17,50
 Aanpassingen/Correcties op zolen:
Aanpassingen op zolen per correctie € 5,00*
Nieuw dekje plaatsen per kant € 7,50*
Orthopedische aanpassingen op schoenen € 91,50*

 

Instrumentelebehandeling:
Voetbehandeling € 35,00
Voetbehandeling diabetische voet € 35,00
Nagelbeugel maken en plaatsen € 42,50
Nagelbeugel herplaatsen € 26,00
Orthese (teenstukje) € 25,00*

 

* Prijzen zijn inclusief 21% btw

 

Afspraken

  • Bij het eerste bezoek dienen de kosten van het consult en het onderzoek afgerekend te worden. Deze kunt u contant of via pin betalen. Bij het ophalen van de zolen dienen vervolgens de kosten hiervan afgerekend te worden. U krijgt van ons de nota’s mee die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.
  • Podotherapie wordt uit het aanvullende pakket vergoed door het ziekenfonds. Het hangt er echter alleen van af wat voor pakket u heeft bij de zorgverzekeraar. Om zeker te weten hoe hoog uw vergoeding is, dient u zelf contact op te nemen met de zorgverzekeraar. Wij zijn hier niet aansprakelijk voor.
  • Indien u een eerste bezoek aan onze praktijk brengt en u bijv. 10 minuten later bent, kunnen wij u niet voldoende van dienst zijn en dienen we een nieuwe afspraak te maken. Wij kunnen dan geen volledig onderzoek meer voor u uitvoeren. Hiervoor zullen wij geen kosten in rekening brengen.
  • Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren worden afgemeld. Indien wij niets van u vernemen kan het zijn dat wij een verzuimconsult in rekening brengen van € 17,50.
  • Indien u geen verwijzing heeft van huisarts of specialist, bent u verplicht om bij ons een “Direct Toegankelijk Podotherapie” (DTP) – formulier in te vullen en te ondertekenen. Deze formulieren kunnen wij u digitaal toesturen. Die dient u dan mee te nemen bij de eerste afspraak.