Ons Team

Melvin Alvares
Praktijkeigenaar
Managen van de praktijk met inmiddels 6 gedreven collega’s. Garant staan voor een goed servicebeleid. Verantwoordelijk voor het het modelleren van de zolen in ons CAD CAM systeem.
Serge van Hout
Podotherapeut
Specialist op het gebied van de voet en de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Verzorgen van voetbehandelingen, zoals ingegroeide teennagels, terugkerende likdoorns, overmatige eeltvorming en specifieke voetproblemen bij Diabetes Melitus. Serge heeft zitting in de praktijk in Veghel, ’s Hertogenbosch, Buren, Grave, Tiel, Druten en Amsterdam.
Belinda Alvares
Praktijkassistente
Eerste aanspreekpunt op de praktijk. Vaak telefonisch en bij de receptie als u voor de eerste afspraak komt. Verder verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die niet bij het takenpakket van de podotherapeut behoren; beantwoorden van de telefoon, inplannen van afspraken van patiënten, maar ook de roosterplanning voor de therapeuten en de administratieve afhandelingen van alle voorkomende activiteiten die behoren bij een podotherapiepraktijk.
Nicole Vervoort
Podotherapeut
Specialist op het gebied van de voet en de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Verzorgen van voetbehandelingen, zoals ingegroeide teennagels, terugkerende likdoorns, overmatige eeltvorming en specifieke voetproblemen bij Diabetes Melitus.